Hei jälleen!

Tässä tehtävässä minun tuli tutustua kolmeen eri yritykseen, jotka toimivat keskenään samalla alalla. 
Valitsin tehtävään jätealan, mutta en kerro blogissa näiden yritysten nimiä, mutta ne ovat kolme Suomen suurinta.


Yritys 1:
Enismmäinen yritys on suuri toimija alalla, jonka näkyvyys arjessa on suuri. Tämä organisaatio käyttää sosiaalisessa mediassa paljon tilaa kohdistettuun markkinointiin. Markkinoinnissa he käyttävät paljon vaivaa siihen, että heidät nähdään vihreänä yrityksenä ja siihen, että heidät nähdään ympäristöystävällisinä. Facebook seinä on tällä hetkellä täynnä välittämistä sekä tärkeän ammattin harjoittamisesta poikkeusolojen aikana. 

yritys 2:
Toinen yritys on jakautunut maakunnittain niin, että jokaisella toimipisteellä on omat Facebook sivut. Tämä on markkinoinnin kannalta järkevää, sillä mainonta kohdistuu automaattisesti oikean maakunnan väelle. Lisäksi maakunnittaiset jäteohjeistukset ovat aina ajan tasalla. Lisäksi sivujen päivittäminen on helpompaa, kun jokaiselle Facebook sivulle on omat koordinaattorit. 

Yritys 3:

Viimeisen yrityksen Facebook on enemmän ihmisläheisempi, kuin edellisten sivut. Tämä näkyy siten, että heillä ei ole ihmistä, joka keskittyisi näkyvyyteen ja markkinointiin. Kuvat ovat toimihenkilöiden sekä kuljettajien ottamia tilannekuvia, eikä niinkään markkinointikuvia. Tämän organisaation Facebook seinä on samankaltainen, kuin yksityis käyttäjän seinä. 

Terveisin AlpoK